Tour de brocante 2023

Tour de brocante 2023

Tuinen en hebbedingen; een perfect duo!

Want op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni aanstaande bieden Dineke Logtenberg van de Boschhoeve en Tineke van der Maas van De Engelse Serre, in samenwerking met een aantal enthousiaste brocanteurs, een veelzijdig aanbod aan brocante, antiek en curiosa.

“Ik heb eigenlijk helemaal niks nodig maar oh, wat is dit leuk” hoorden we vorig jaar heel vaak. En zo gingen heel veel bezoekers toch met een verrassende aankoop naar huis.

Na een succesvolle markt vorig jaar staan er opnieuw overal kramen en kraampjes in de tuinen en op het erf van De Boschhoeve. Al wandelend en genietend van de prachtige tuinen en vergezichten kunnen liefhebbers hun hart ophalen aan allerlei leuks en moois. Denk aan glaswerk, vazen en kannen, serviesgoed, schilderijen en prenten, keukenspullen, boeken, stoere bakken en kisten, kleine meubeltjes, tuinornamenten, kleding en sieraden.

Nu er weer volop warme lucht wordt aangevoerd zijn de borders, de siermoestuin, de boomgaard en de moederbedden al (bijna) op hun mooist en bieden volop inspiratie voor de tuinliefhebber. Op de kwekerij is een ruime selectie van vaste planten en zaden te koop. In de theeschenkerij kunnen bezoekers genieten van koffie en thee met zoete lekkernijen, soep, broodjes en quiches. Bij mooi weer is het terras op het grote erf geopend.

Je bent welkom op 9 en 10 juni van 10.00-17.00 uur. De toegang tijdens de Tour de Brocante is gratis. Maak er samen met je moeder, je vriendin, je zus of je partner een heerlijk dagje uit van en ga met een geslaagde aankoop naar huis.

N.B. Denk aan een tas of krat voor je (eventuele) aankopen en breng wat contant geld mee. Niet alle brocanteurs hebben een pinapparaat.

Annemarie van Haaren
1 juni 2023