Zomerbloemenfestijn

Zomerbloemenfestijn

Vrijdag 29 juli en zaterdag 30 juli 2022 en
vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus 2022 van 10.00 – 17.00 uur
.
Een vrolijk zomerfeest met een hoofdrol voor de vele kleurrijke zomerbloemen die we kweken. De decoratieve moestuin en de grote pluktuin zijn op dit moment op hun hoogtepunt. Ook de borders langs het grote grasveld staan in volle bloei, met genoeg voorbeelden om inspiratie op te doen voor uw eigen tuin. Op de kwekerij zijn een groot aantal van de planten uit de borders terug te vinden.

Vanzelfsprekend kan iedereen ook naar harte lust zelf plukken in de sfeervolle pluktuin. Een waar lustoord vol bloeiende vaste planten voor de snij, rijk bloeiende clematissen en onvolprezen eenjarigen als zinnia’s in vele kleuren, cosmea’s, lavatera’s, gele en witte dille, basilicum, zonnebloemen, grote en kleine afrikanen, leeuwebekken en sierlijke grassen. En natuurlijk staan er grote pollen dahlia’s met verschillende vormen en kleuren in deze pluktuin. Ook in de moederplantenbedden kan in de zomer door bezoekers geplukt worden.

De privétuinen en theeschenkerij zijn ook geopend voor belangstellenden. De toegang is deze twee vrijdagen en zaterdagen gratis.