Oogstfair

Oogstfair

Zaterdag 9 september 2023 van 10.00 – 17.00 uur.
Onze sfeervolle Oogstfair is de laatste tuinmarkt van het seizoen. In een nog volop bloeiende tuin versieren we elk jaar de grote siermoestuin rijkelijk met een deel van de oogst van afgelopen seizoen.

Kom vooral kijken en genieten in deze moestuin en proeven en ruiken in de boomgaard en op  het erf bij de kramen vol met heerlijkheden als: jams en chutneys, smakelijke bessen en aardappelen, appels van oude rassen en boomgaardsap, imkerijproducten, worst en boerderijzuivel, honing, kaas en wijn, sieraden en tafelkleden, wollen kleding van alpaca en schapen en viltprodukten. 
Bovendien vindt u op de markt plantensteunen en klimvormen, tuingereedschap, tuinontwerpen en tuintijdschriften, botanische tekeningen en illustraties, prachtige najaarskransen en herfstbloemwerk van Anke Pols, potten en zaden, tuingereedschap, Engelse serviezen en brocante, tuinkunst en keramiek.

Hein en Corinne Meeuwissen komen met zakken vol bollen en knollen en vele bruikbare adviezen. Deborah Megens brengt eetbare planten uit de natuur mee en 2e hands tuinboeken. En Tine Galema verkoopt jam en gelei.
Bij de Plantendokter kunt u terecht voor raad en daad bij ziekten en plagen in uw tuin. Neem vooral een deel van de zieke of aangetaste plant mee.

U bent ook welkom in de nog rijk bloeiende pluktuin voor het plukken van een sfeervol herfstboeket. 
In de theeschenkerij serveren we koffie en thee met allerlei zoete en hartige lekkernijen.

Entree € 4.= , kinderen tot 12 jaar gratis.