Tableware & Flowers

Tableware & Flowers

Vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2024 van 10.00 – 17.00 uur.
Ook dol op Engelse serviezen en droomt u al jaren van een stijlvol gedekte (feest-)tafel? Dan bieden de serviezendagen van ‘De Engelse Serre’ van Tineke van der Maas volop keus en inspiratie. 
In de grote schuur staat een uitgebreide en unieke collectie oude en nieuwe Engelse serviezen opgesteld. Er is veel keus uit botanische serviezen, diverse Wedgwood serviezen, Gien servies en serviezen voor de feestdagen.

Geheel complete serviezen zijn er te vinden voor uw feestelijke gedekte tafel of een high tea, maar ook losse onderdelen zijn te koop. Daarmee kunt u zelfs een nieuwe draai geven aan uw eigen servies. Want een originele mix van diverse soorten servies is helemaal van deze tijd. 
Elke tafel kan bovendien worden aangekleed met tafellakens, servetten, glaswerk, bestek en kandelaars. Grote vazen en kannen met boeketten uit eigen tuin geven extra sfeer aan het geheel. Tineke voorziet desgevraagd van deskundig advies. 

Verder kunt u in de schuur rondsnuffelen tussen de Franse brocante van De Boschhoeve, aangevuld met nazomerkransen, hortensiabloemwerk, kruidentoefjes en boeketten van Anke Pols.
Susan Sieders en haar team maken unieke kaarten en kleine cadeautjes van papier, vilt, wol of glas. In de stand van Annemarie is mooie tweede hands dameskleding te vinden.

Bij goed weer zijn de pluktuin en de privé tuinen nog te bezoeken. In de theeschenkerij kan ieder zich bij de koffie of thee laten verwennen met heerlijke taarten, tulbanden, soep en belegde broodjes. 

De toegang is deze dagen gratis.