Tour de Brocante

Tour de Brocante

Terug naar Activiteiten

Vrijdag 11 en zaterdag 12 juni 2020 van 10.00-17.00 uur
Twee dagen lang wordt De Boschhoeve omgetoverd tot een Franse brocantemarkt: het plein staat vol brocanteurs met een zeer gevarieerd aanbod. Van nostalgische voorwerpen uit grootmoederstijd, antiek en brocante uit binnen- en buitenland, tot allerhande curiosa. Met een landelijke Engelse sfeer of de Franse slag, romantisch en verfijnd of stoer, voor elke smaak is wel iets te vinden. In de kleine schuur treft u schilderijen van Tina van Veldhoven en meubels uit het bos van Theo Jurrius.

Deze dagen worden georganiseerd in samenwerking met Tineke van der Maas van De Engelse Serre. De stand van Tineke, met Engelse serviezen, glaswerk, bestek en bijpassende artikelen, bevindt zich in de grote schuur, evenals de brocantehoek met Franse en Hollandse vondsten van De Boschhoeve. Ook zijn hier oude bollen- en veilingkisten te vinden, houten voorraadkisten, eiken wijnvaten en metalen magazijnkisten in verschillende maten.

De vaste planten op de kwekerij zijn opnieuw aangevuld, de pioenen bloeien, de dahlia’s beginnen knoppen te vormen. Er zijn nog bijzondere groenteplanten en verse kruiden te koop.
In de pluktuin en bij de moederplanten kunnen de eerste zomerboeketjes geplukt worden.
In de boomgaard is gelegenheid om naar eigen wens te picknicken. In de theeschenkerij kunt u genieten van verse koffie of thee met allerlei zoete lekkernijen, broodjes en hartige taart.

De entree van de tuinen en de markt is deze dagen gratis.