Tour de Brocante

Tour de Brocante

Vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024 van 10.00-17.00 uur

Terwijl velen zich afvragen of ze dit jaar weer met vakantie naar Frankrijk zullen gaan, brengt kwekerij/tuin De Boschhoeve de sfeer van een Franse brocantemarkt gewoon naar ons eigen land.

Twee dagen lang wordt het erf omgetoverd tot een Franse brocantemarkt: het plein staat vol kramen met brocante, antiek en curiosa met een zeer gevarieerd aanbod. Van bloemenvazen en kannen, glaswerk, oud serviesgoed en  schilderijtjes tot nostalgische voorwerpen uit grootmoederstijd. Van oude keukenspullen en Franse grespotten, tot oude tuinspullen en tweedehands tuinboeken. Wie van snuffelen houdt komt zeker aan zijn trekken.

De vaste planten op de kwekerij zijn opnieuw aangevuld en er zijn nog bijzondere groenteplanten en verse kruiden te koop. In de pluktuin en bij de moederplanten kunnen de eerste zomerboeketjes geplukt worden.
De tuinen nodigen uit tot een heerlijke wandeling en om inspiratie op te doen voor de eigen tuin. Voor de inwendige mens zorgen we met koffie of thee, taarten, cakes en broodjes.

De entree van de tuinen en de markt is tijdens de Tour de Brocante gratis. Deze dagen worden georganiseerd in samenwerking met Tineke van der Maas van De Engelse Serre (www.deengelseserre.nl).