Tableware & Flowers 2023

Bloemen in de tuin en op je servies

Geniet jij ook zo van een mooi gedekte tafel, met sfeervol (bloemrijk)servies en bijpassende boeketten? Of van een gezellige high tea met een Engels theeservies en bijpassende etagères? Kom dan inspiratie opdoen tijdens de Tableware&flowers-dagen op 6 en 7 oktober bij Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze.

In de grote én de kleine schuur zijn tafels gedekt met een uitgebreide en unieke collectie oud en antiek serviesgoed van ‘De Engelse Serre’ van Tineke van der Maas. Veel keus is er uit Wedgwood servies. (N.B. ook Wedgwood Edme, waarvan de productie stopt in 2024). Tevens is er keus uit kleurrijk Gien servies uit Frankrijk. En denk bijvoorbeeld ook eens aan Masons, Portmeirion Botanical Garden, of een speciaal servies met een herfst-, winter- of kerstmotief.

Veel serviezen zijn zowel compleet als in onderdelen te koop. Juist de mogelijkheid tot het mixen van oud en nieuw serviesgoed, gecombineerd met bijpassende tafelkleden, servetten, glaswerk, bestek en kandelaars zorgt voor steeds nieuwe verrassingen.

Dit jaar is een aparte hoek ingericht met allerlei serviesgoed en accessoires voor een high tea. En in een grote partytent op het erf houden we een luxe sale.

Fraaie boeketten, bloemwerk en kransen van de tuinvrouwen van De Boschhoeve zorgen voor de kers op de taart.

Diverse hoeken in de schuur nodigen uit tot snuffelen tussen brocante en curiosa, zaden en tuingereedschap, kaarten en (kraam-)cadeautjes alsmede 2e hands baby- en peuterkleding en dameskleding.

In de theeschenkerij wordt thee en koffie geserveerd, met heerlijke taarten, zelfgemaakte tulbanden, dampende soep en belegde broodjes.

Iedereen is van harte welkom op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober van 10.00-17.00 uur. De toegang en het parkeren is gratis.

Anke Pols
2 oktober 2023