Tour de Brocante 7 en 8 juni

Ook zo dol op snuffelen tussen lieve, stoere, handige of gewoon leuke oude spulletjes?

Kom dan op vrijdag 7 of zaterdag 8 juni naar Wolfheze. Want het is inmiddels een geslaagde jaarlijkse traditie, de Tour de Brocante.

Velen van jullie kennen al de brocantehoek in de grote schuur. Maar voor de Tour de Brocante zijn nog veel meer brocanteurs uitgenodigd om hun vondsten aan de man of vrouw te brengen.

De kramen staan op tal van plekken in de tuinen en op het erf. Liefhebbers van oude spulletjes met een zichtbaar verleden kunnen hun hart ophalen. Er zijn kannen en vazen, linnengoed en kant, spiegels en vogelkooitjes, serviezen en glaswerk, oude boeken, schilderijtjes en prenten, keukenspullen, stoere bakken en manden, tuinornamenten, kleding en sieraden. De tuinen vormen de perfecte achtergrond voor al dat moois. Ze bieden bovendien prachtige vergezichten waar je op strategisch geplaatste bankjes heerlijk van kunt genieten.

Naast de kramen buiten is ook de brocantehoek binnen weer aangevuld met recent gevonden schatten uit Frankrijk en ons eigen land. De kwekerij en zadenrekken zijn op volle sterkte en in de theeschenkerij kunnen bezoekers genieten van allerlei lekkers bij de koffie en de lunch. Bij mooi weer is het zonnige terras op het grote erf geopend.

De Tour de Brocante is een gezamenlijk initiatief van De Boschhoeve en De Engelse Serre van Tineke van der Maas uit Bennekom. Velen van jullie kennen haar al van de fraaie serviezen en tal van attributen voor een mooi gedekte tafel. Daar zit ook een bijzondere collectie heel) oud serviesgoed bij.

Bezoekers zijn op 7 en 8 juni van harte welkom van 10.00-17.00 uur. Zoals altijd maken we bezoekers attent op het feit dat niet iedere brocanteur een pinapparaat heeft. Contant geld is dan wel handig. Dat geldt ook voor een goede tas of krat voor de (eventuele) aankopen.

De toegang tijdens de Tour de Brocante is gratis. Maak er met je moeder, je zus of een (groep) vriendinnen een dagje uit van en ga met een geslaagde aankoop naar huis.

30 mei 2024