Honderden bloeiende bollen en bolletjes voor een fantastisch kleurenfeestje!

Honderden bloeiende bollen en bolletjes voor een fantastisch kleurenfeestje!

Kwekerij en Tuin De Boschhoeve in Wolfheze laat iedereen in de komende aprilmaand graag meegenieten van het spektakel van ontelbaar veel bloeiende bollen en bolletjes. Het resultaat van 35 jaar ervaring en inspanning resulteert ieder jaar opnieuw in een overdaad aan kleur en geur.

Honderden tulpen, verdeeld in koele en warme kleuren, narcissen in tal van tinten geel en wit, blauwe druifjes, sneeuwroem, sterhyacinten, hondstand, kievietsbloemen en bosanemonen. Het kan niet op. In het gazon zijn banen uitgespaard voor witte narcissen en verspreid door de tuinen staan tafels met terracotta potten vol kleurrijke combinaties van bloembollen, viooltjes en vroeg bloeiende tuinplanten.

Met zonnig weer kunnen bezoekers op tal van plekken in de tuinen genieten van fraaie vergezichten. Het aanbod van de kwekerij biedt al volop keuze voor vroege vaste planten. De zadenrekken zijn alweer goed gevuld. Het prijzige maar ook uiterst duurzame gereedschap van Sneeboer en de mooie terracotta-collectie van plantenpotten, vogelhuisjes, slakkenvangers en bleekpotten zijn weer beschikbaar. De kleine winkeltjes in de grote schuur bieden allerlei moois om jezelf of je dierbaren te verwennen en de theeschenkerij biedt koffie en thee met wat lekkers.

Maar let op!
Op 1e en 2e Paasdag en op zaterdag 27 april (Koningsdag) is De Boschhoeve gesloten. Op alle andere vrijdagen en zaterdagen in april zijn bezoekers van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Met vriendelijke groet,
Dineke Jurrius-Logtenberg