Tableware & Flowers op 7 en 8 oktober

Tableware & Flowers op 7 en 8 oktober

Geniet u ook zo van een mooi gedekte tafel, met sfeervol (bloemrijk)servies en bijpassende boeketten? Of van een gezellige high tea met een Engels theeservies en bijpassende etagères? Kom dan inspiratie opdoen tijdens de Tableware&flowers-dagen op 7 en 8 oktober bij Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze.
In zowel de grote als de kleine schuur zijn tafels gedekt met een uitgebreide en unieke collectie oud en antiek serviesgoed van ‘De Engelse Serre’ van Tineke van der Maas. Er is veel keus uit Wedgwood en Masons servies, maar ook kleurrijk Gien servies uit Frankrijk. En denk bijvoorbeeld ook aan een herfst- of kerstservies of allerlei vintage serviesgoed.
De serviezen zijn zowel compleet als in onderdelen te koop. Juist de mogelijkheid tot het mixen van oud en nieuw serviesgoed, gecombineerd met bijpassende tafelkleden, servetten, glaswerk, bestek en kandelaars zorgt voor steeds nieuwe ideeën.
Om het geheel compleet te maken zijn de tafels ook nog eens aangekleed met feestelijke boeketten en (herfst)bloemwerk van de tuinvrouw(en) van De Boschhoeve.
Diverse hoeken in de schuur nodigen uit tot rondsnuffelen tussen Franse en Hollandse brocante en curiosa, alsmede 2e hands dameskleding. Het tuingereedschap van Sneeboer en de rekken met zaden van kruiden, groenten en bloemen zijn eveneens aangevuld.
In de theeschenkerij wordt thee en koffie geserveerd, met (vanzelf sprekend) lekkere taarten en zelfgemaakte tulbanden, dampende soep en belegde broodjes.
Iedereen is van harte welkom op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober van 10.00-17.00 uur. De toegang en het parkeren is gratis. Meer informatie op www.deengelseserre.nl

Anke Pols
1 oktober 2022