Nieuwsflits januari 2021

Nieuwsflits januari 2021

De drie koningen zijn het land al uit maar toch wensen we alle bezoekers van de kwekerij en tuin en alle lezers van deze nieuwsflits een gezond en gelukkig 2021, met hoop op een beter jaar vol samenzijn en ontmoetingen. 
Gelukkig hebben we velen van u vorig jaar vaak mogen begroeten toen we met zijn allen, nog enthousiaster dan normaal, aan het tuineren sloegen. Natuurlijk hoopten we dat we in februari het nieuwe tuinjaar weer als vanouds zouden kunnen inluiden met ons Sneeuwklokjesfeest, maar helaas, dat lijkt er dit jaar niet in te zitten.We hopen dat de kwekerij en tuinen in februari gewoon open kunnen, zodat iedereen weer planten en voorjaarsbloeiende bollen kan komen halen. En natuurlijk kan komen genieten van de vele verschillende sneeuwklokjes, krokussen en winterakonieten die in de tuinen bloeien.
Om alvast in de stemming te komen: kijkt u eens op de homepagina van onze website (www.boschhoeve.nl )bij de lijsten van de collectie sneeuwklokjes, dahlia’s en pioenen van 2021.
Daar staat ook uitgelegd hoe u de planten en knollen kunt bestellen. De sneeuwklokken en de dahlia’s kunnen ook opgestuurd worden, de grote potten met pioenen alleen afgehaald.
Binnenkort zullen ook diverse aanbiedingen en starterspakketten van sneeuwklokjes op de site staan.
Wij beginnen alvast met het inpakken van de vele honderden dahlia’s die deze week arriveren, die zullen toch echt eerst in een zak moeten. In afwachting van betere tijden (en een prik), nader bericht volgt in februari.

Anke Pols
10 januari 2021