Nieuwsbrief Voorjaar 2021

Nieuwsbrief Voorjaar 2021

Gelukkig wordt het ook in coronatijd gewoon weer lente en kunnen we buiten genieten van de eerste warmte van de zon. Afgelopen weken was het nog behoorlijk fris en we hebben enkele flinke nachtvorsten gehad. Maar er wordt iets warmer weer voorspeld, voor echte tuinliefhebbers altijd direct een reden om ‘een rondje kwekerij en tuin’ te doen en de bloeiende bollen, de eerste bloei van voorjaarsplanten en de net uitbottende bomen en struiken te bewonderen. Inspiratie opdoen bij een ander is altijd heerlijk en wellicht zijn er nog nieuwe planten en bollen te vinden.
Op dit moment zijn op de kwekerij diverse narcissen, botanische tulpjes en hondstanden (bijna) in bloei, evenals kievietsbloemen en vele soorten bosanemonen. 

Open Voorjaarsweekenden.
In april houden we traditioneel onze open weekenden, we zijn dan ook op zondag te bezoeken. Op 1e paasdag gesloten, wel geopend op 2e paasdag.
De grote schuur is opnieuw ingericht met Hollandse en Franse brocante, het prachtige serviesgoed van De Engelse Serre en de ambachtelijke creaties van Susan en haar team (cadeautjes, unieke zelfgemaakte kaarten, jam). De zadenrekken zijn aangevuld en de kisten met dahlia’s bieden nog volop keus.

De kwekerij en tuinen zijn sinds enkele weken op afspraak te bezoeken op vrijdag en zaterdag, op onze website kan eenvoudig een afspraak gemaakt worden via de ‘Tuinagenda’.
U bent van harte welkom, we hebben gelukkig veel ruimte.

25 maart 2021
Anke Pols