Nieuwsflits Tableware & Flowers 2020

Tableware & Flowers 2020


Ook dol op (bloemen)serviezen en een sfeervol gedekte tafel? Kom dan inspiratie opdoen tijdens de serviezendagen bij Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze.

In zowel de grote als de kleine schuur staat een uitgebreide en unieke collectie oud en antiek serviesgoed uitgestald van ‘De Engelse Serre’ van Tineke van der Maas. 
Botanische thema’s zijn ruim vertegenwoordigd (waaronder Portmeirion en ‘Sarah’s Garden’ van Wedgwood) maar ook themaserviezen  die behoren bij diverse seizoenen en feestdagen worden op passende wijze gepresenteerd. 
De serviezen van de Engelse Serre zijn zowel compleet als in onderdelen te koop. Juist de mogelijkheid tot het mixen van oud en nieuw serviesgoed, gecombineerd met bijpassende tafelkleden, servetten, glaswerk, bestek en kandelaars zorgt voor steeds nieuwe ideeën.
De tafels worden ook nog eens aangekleed met feestelijke boeketten, kransen en (herfst)bloemwerk van de tuinvrouw(en)  van De Boschhoeve. Diverse brocantehoeken nodigen uit tot rondsnuffelen. 
Tevens is er (alleen op deze dagen) een prachtige collectie tweedehands winterkleding te vinden in de grote schuur. 
Het tuingereedschap van Sneeboer en de rekken met  zaden van kruiden, groenten en bloemen zijn eveneens weer aangevuld.  

Geheel volgens de coronamaatregelen wordt er maar een beperkt aantal mensen tegelijk in de schuur toegelaten. Het kan dus zijn dat u even moet wachten. Ondertussen kunt u dan de tuinen  bekijken of zich warmen aan de vuurkorven op het grote erf. Wij vragen iedereen wel om binnen een mondkapje te dragen.
Controleer voordat u op pad gaat op de website van De Boschhoeve of er iets veranderd is in de planning n.a.v. eventuele nieuwe coronamaatregelen.

Bezoekers zijn welkom op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober van 10.00-17.00 uur. Toegang en parkeren gratis. Kijk voor meer informatie op www.deengelseserre.nl

Anke Pols
11 okt. 2020